Tilaustuotteet
Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme vastaamaan tilan ja akustiikan hallinnan vaatimuksiin. Siksi räätälöimme tuotteemme mielellämme asiakkaan toiveiden mukaan. Sytymme kunnianhimoisista projekteista, joita varten joutuu näkemään vaivaa. Sellaiset projektit ovat itse asiassa kaikkein kiinnostavimpia – ja yleensä lopputuloksenkin kannalta parhaimpia.
Vesileikkurin leikkausala on 6m x 1,6m.
Zen Curved Panels detail in green
Jos suunnittelijan mielessä on tietty väri tai sävy, olemme valmiita tekemään töitä sen eteen, että tuote tulee ulos juuri sellaisena kuin halutaan. Tai jos arkkitehdillä on toive tietyn muotoisesta paneelista, se onnistuu kyllä.
Ota yhteyttä
Työkulttuuri ja työympäristöt ovat jatkuvassa muutoksessa, mikä asettaa kovia vaatimuksia tilan ja akustiikan hallinnalle.

Mölinän laadukkaat ja vastuullisesti valmistetut tuotteet mahdollistavat yksilölliset ja muuntuvat ratkaisut, jotka kestävät aikaa.

Asiakkaitamme ovat etenkin arkkitehti- ja suunnittelutoimistot mutta myös yksityiset yritykset jotka arvostavat edustavia ja viihtyisiä tiloja.

Teemme työtämme sinua varten. Tavoitteemme on, että yhteistyö kanssamme tekee lopputuloksesta paremman kuin osaat edes odottaa.

Ota yhteyttä jo tänään! Mietitään yhdessä, miten voisimme olla avuksi.